Ismét autó ment tram-train elé hétfő délelőtt, senki sem sérült meg

A Csongrád-Csanád egyei rendőr-főkapitányság fotóval illusztrálva számolt be arról, hogy összeütközött egy autó és a tram-train Szegeden még délelőtt, a Kossuth Lajos sugárút és a Vadász utca kereszteződésében. Azt írták, a balesetben senki nem sérült meg.

A Mávinform beszámolója szerint hétfő délelőtt a szegedi vasútállomásról 10:47-kor elindult vasútvillamos volt az érintett, mely a Vadász utcánál egy autóval ütközött össze. A helyszínelést követően körülbelül 55 perces késéssel közlekedett tovább a vasútvillamos Hódmezővásárhely felé, a többi délelőtti járatnál is 10–15 perces késés volt.

Fotó: Rendőrség

Múlt hét szerdán történt egy hasonló eset, bár akkor csupán a Széchenyi térnél egy autó nyitott ajtajának ütközött a tram-train. A legutóbbi eset, amikor tram-train elé hajtottak autóval, szintén a Széchenyi téren történt még március elsején. Szegeden az idén ezt megelőzően a Kossuth Lajos sugárúton és a Boldogasszony sugárúton történt hasonló autós koccanás, utóbbi egyébként baleseti gócpontnak számít.