Halkó Pál: Brüsszel, dollárbaloldal

„Magyarázhatja bármilyen statisztikával, a vége az, hogy bezárják az óvodákat” – jegyezte meg a fideszes Tápai Péter Binszki József szavaira reagálva. Arra kérte a városvezetést, hogy adjanak időt a gyerekeknek és a szülőknek a felkészülésre.

Botka szerint így lesz, mert a nevelési év végén zárják be a helyeket, és azt is meg tudják valósítani, hogy a csoportok ugyanazokkal az óvónőkkel és dajkákkal költözzenek majd, mert óvónőkből is hiány van.

Joób Márton is hozzászólt a témához röviden. Elmondta, anno Binszki Józseffel közösen küzdöttek azért, hogy ne legyenek bezárva az óvodák, és most megszívlelendő a szülők összefogása a témában. Arra kérte a közgyűlést, hogy a szülői összefogás miatt szenteljenek hosszabb időt a témának.

Halkó Pál miután Brüsszelről és a dollárbaloldalról beszélt elmondta, hogy összeállított egy 33 pontból álló listát arról, hogy a kormány miben segítette az elmúlt években a gyermekes családokat és a nyugdíjasokat. A képviselő számokat meg időpontokat sorolt némi kommentárral, míg le nem járt az ideje és Botka László elvette tőle a szót.

>>> Ez a cikk egy élő közvetítés része. Tovább a közvetítésre! <<<