Kocsma előtt lövöldözött egy férfi Újszegeden csütörtök éjjel, a rendőrök vizsgálják az esetet

Lövések dördülhettek késő este Újszegeden, a Csanádi utcában, erről a Szeged365.hu számolt be olvasói jelzásek alapján. A portál cikke szerint nagy erőkkel vonult ki a rendőrség csütörtök este 10 óra előtt az Odessza városrészben lévő utcába, és a Kockaház utcát lezárták.

Az ügyben megkeresték a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik elárulták, hogy egy személy a Kockaház utca 2. alatti italboltnál lövést adott le a levegőbe valószínűsíthetően egy gáz-riasztó fegyverből. Pere Csaba rendőrfőhadnagy szerint az esetben nem sérült meg senki, 

támadásról, támadó szándékról szó sem volt.

A rendőrségi közlemény alapján az illetőt még keresik, a Szegedi Rendőrkapitányságon garázdaság szabálysértés elkövetése miatt kezdeményeztek eljárást ismeretlen személlyel szemben.

Frissítés (11:30): A szegedi rendőrök néhány óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki egy gázriasztó pisztolyból több lövést adott le.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Elfogták a rendőrök az újszegedi italbolt előtt gázriasztó pisztollyal lövöldöző férfit

A szegedi rendőrök néhány óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki egy gázriasztó pisztolyból több lövést adott le Újszegeden.