Három rendőrautó jelent meg a Nagyáruház előtt egy bolti lopás miatt

A Délmagyarország értesült arról, hogy három szirénázó rendőrautó jelent meg csütörtökön, néhány perccel délután fél három után Szeged belvárosában, a Nagyáruház előtt.

A járművekből kiugró egyenruhások a passzázson található élelmiszer-áruházba mentek be, ahol bolti lopás történt, melyet a lapnak a rendőrség is megerősített. Hozzátették, a boltban kisebb értékű bolti lopás történt. A kiérkező három rendőrautóból kettő néhány percen belül el is hagyta a helyszínt, a rendőrök elfogták a tolvajt.

Legutóbb szilveszter előtti éjszaka történt, hogy egy szegedi fiatal betört a Mars téri Sparba, ahonnan alkoholt lopott. A járőrök kiérkezésekor az elkövető már három alkoholos itallal a kezében elhagyta a helyszínt, így a nyomkövetést szolgálati kutyával kezdték meg. A nyomozók még az éjszaka folyamán azonosították, majd kihallgatták a feltételezett elkövetőt, akit őrizetbe is vettek.

Frissítés (20:20): A Webrádió információi szerint azért érkezett 3 rendőrautó is a helyszínre, mert a tolvaj dulakodni kezdett a biztonsági őrrel, aki meg akarta akadályozni abban, hogy fizetés nélkül távozzon az áruházból, így némi segítséggel földre vitte és ott tartotta a rendőrök kiérkezéséig. A férfi állítólag egy 1800 forint körüli értékű Nivea krémet szeretett volna elvinni.