Szeged belvárosában nyitott könyvesboltot Szabados Ágnes, az RTL híradósa

A mai napon nyitotta meg Szegeden második Libertine nevű könyvesboltját Szabados Ágnes, aki korábban a Szeged Televíziónál is dolgozott, jelenleg pedig az RTL klub híradójánál van, mint műsorvezető és riporter. 2020-ban alapította meg saját könyvkiadóját és könyvesboltját.

A fővárosban elsőként megnyitott üzlet után a Csongrád-Csanád megyei székhelyvárosra esett a választás következőként, mely nem feltétlen meglepetés tekintve, hogy Ágnes az első diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi karán szerezte meg.

„A könyvesboltomban a kiadóm könyveit, kiadványait valamint az általam szelektált és előválogatott könyveket találod. Tematikusan pakolva, a kedvenceimmel feltöltve, szóval ha hozzám bejössz garantáltan olyan olvasnivalóval mész haza, ami neked való!” – Írja Szabados Ágnes a saját honlapján.

Az újdonsült könyvesbolt a Kölcsey Ferenc utca 13. száma alatt nyílt meg szeptember 27-én, azaz kedden. Az üzlet helyén korábban egy szépségszalon volt található. Mint már korábban megírtuk, ugyanebben az utcában viszont bezár a Spar szupermarket.