Megnyílt Szegeden az első non-stop önkiszolgáló bolt, a Vendo Box

A legújabb Facebook-bejegyzésük szerint Szegeden szeptember 17-én nyitott meg a Tisza Lajos körút 77. szám alatt a Vendo Box, mely tulajdonképpen egy önkiszolgáló bolt, mely éjjel-nappal nyitva tart, egész évben.

A cég franchise-rendszerben működik, jelenleg a Szegedi üzletük a harmadik vidéken, ugyanis pont a nyíregyházival egy időben nyílt meg, de jelen vannak még Veszprémben és Budapesten is. Tervezik még több budapesti lokáció, valamint vidéken egy soproni helyszín nyitását is. A szegedi üzletük mindössze néhány lépésre van a nemrég megnyílt belvárosi Alditól.

A helyiségben automaták találhatóak, melyekből többek között édességeket, üdítőitalokat, kávét, instant leveseket valamint egészségügyi és higiéniai termékeket lehet venni, dohányáru és szeszes italok kivételével. Nyilván nem fogja kiváltani a rendes bevásárlásokat és az Aldinak sem lesz különösebb konkurenciája, de ünnepnapokon jól fog jönni, vagy akár éjjelenként, ha például egyetemistáknak le kell ugrani némi instant levesért és épp nincs nyitva semmi.