A Pornhubot próbálták megnyitni a 8-as troli fedélzeti jegyautomatáján

A Szeged365-höz futott be egy olvasói fotó, amelyen az látható, hogy a szegedi 8-as trolin a lefagyott, “fehér halált” produkáló fedélzeti jegyautomatán az utoljára megnyitott oldalak között ott volt a Pornhub.

A lapnak végül egy sofőr írt a miértekről: szerinte biztos, hogy trollkodott valaki (bár a hibásan kihelyezett turisztikai táblák után mi már nem vagyunk biztosak semmiben).Logikus viszont a sofőr magyarázata, miszerint a fedélzeti jegyautomata fémdobozában tabletek vannak, egy-egy adatkábellel összekötve a jegykiadó géppel, meg persze csakis a művelethez szükséges programmal.

A többi applikáció értelemszerűen használaton kívül van normál esetben, de a rendszerhiba miatt valószínűleg úgy viselkedhetett a készülék, mint egy “mezei” tablet, csak szerencsére internetkapcsolat nélkül. A sofőr arra tippelt a lap szerint, hogy az egyik mókás kedvében lévő utas felfigyelhetett a technikai bakira és poénból megpróbálhatta behozni a felnőttfilmes oldalt, ami – kapcsolat híján – nem jött neki össze.”