Telnek a szállodák Szegeden a szeptemberben esedékes 60. Közgazdász-vándorgyűlés miatt

A pandémia után jelentősen szigorodott a szállodák kötbérezési gyakorlata, ezért annak, aki szállást is szeretne foglalni az idén Szegeden rendezett 60. Közgazdász-vándorgyűlésre, érdemes igyekeznie a regisztrációval – hívja fel a figyelmet a szervező Magyar Kögazdasági Társaság.

Bár a konferencián való részvételre egészen a rendezvény kezdetéig lehet regisztrálni, a szállások elérhetőségét  már csak néhány napig tudják garantálni a regisztrációs rendszerben. Az MKT közleményéből kiderül, hogy  a továbbiakban is igyekeznek szállást biztosítani az érdeklődőknek a megadott, kedvezményes árakon, ám ezt már csak a szállodák foglaltságának függvényében, egyedi lekérések alapján fogja tudni megtenni majd a szervező iroda. 

A Portfolio azt írja, a vándorgyűlés programja folyamatosan frissül, a hétvégén a monetáris politikáról szóló szekció menetrendje vált ismertté. A szekció bevezető előadását Pozsár Zoltán, a Credit Suisse ügyvezető igazgatója, vezető elemzője tartja majd. A bevezetőt követő kerekasztal-beszélgetés résztvevői: 

  • Takáts Előd, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának elnöke; 
  • Kuti Zsolt, a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikáért, pénzügyi piaci és makrofinanszírozási elemzésekért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának elnökségi tagja és 
  • Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője lesznek.
  • A beszélgetést Banai Ádám, az MNB jegybanki eszköztárért és devizatartalék-kezelésért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának társelnöke vezeti majd.
KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Matolcsy György, Csányi Sándor és Varga Mihály is Szegedre jön a közgazdász-vándorgyűlés keretében

Az idén 128 éves Magyar Közgazdasági Társaság szeptember 22–23-án Szegeden, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést.