Felakasztotta magát valaki egy fára az Anna-kútnál éjszaka

A Szegeder.hu információi szerint egy fiatal férfi felakaszthatta magát a Tisza Lajos körút 39. előtti egyik fára. A helyszínen hajnali 2 óra körül három mentő- és két rendőrautó tartózkodott. A fáról egy fehér kötél lógott, amellett pedig mentők dolgoztak ekkor.

Az egyik önkormányzati cég munkatársai éppen a helyszínen voltak, és azt mondták, látták, ahogyan a kötélen lóg egy személy, akit a mentők arról levágnak, majd újraélesztését a járdán megkezdik.

Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder

Értesüléseinket a hatóságok egyelőre nem erősítették meg, mivel a helyszínen tartózkodó rendőrök tájékoztatást arról, hogy mi történt, nem adtak. Keressük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályát, hogy pontosan mi történt.

Frissítés (08:54): A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Balázs Csaba r. főhadnagy megerősítette a hírt. Mint elmondta, egy főt szállítottak kórházba, és információik szerint haláleset nem történt. Az Országos Mentőszolgálattól Méhes Dóra kommunikációs szervező arról tájékoztatta a Szegedert, hogy az esethez több mentőegységet is riasztottak, a helyszínről pedig egy fiatal férfit újraélesztést követően stabil állapotban szállítottak. a területileg illetékes kórházba.

Van segítség! Ha hasonló gondolatai vannak, hívja a 116–123-as lelki elsősegély telefonszámot. Ígérje meg, hogy most rögtön nem tesz semmit és keresse fel ezt az oldalt! Ha másért aggódik, ezt az oldalt látogassa meg.