Ismét égett valami Szegeden, A Sanex-gyár egyik üzeme volt az érintett

Bár a katasztrófavédelem honlapján egyelőre semmi sincs erről, egy újabb tűzeset történt Szegeden.

Frissítés (10:47): Időközben kijött a katasztrófavédelem közleménye is. Ebben azt írják, hogy kigyulladt egy üzemcsarnok Szeged Külterület városrészében, a Régi Posta út közelében. A hatezer négyzetméteres épületben mintegy kilencszáz, a tetőn pedig száz négyzetmétert érintett a tűz, amelyhez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki. Az egységek eloltották a lángokat.

Korábban írtuk:

A Szegeden láttam csoportban már feltöltöttek egy videót és képeket is a tűzesetről, amely a poszt leírása szerint a Sanex üzeme. Igen sűrű a füst, az Sz-Plast Ablak Kft.-vel szemközti üzem gyulladt ki.

Az utóbbi cégről megírtuk, hogy Mészáros Lőrinc gyerekei az év elején rögtön egy új, szegedi vállalattal bővítették a céghálójukat: a tulajdonukban lévő Fejér-B.Á.L. Zrt. ugyanis január 3-án tulajdonosa lett a szegedi Sz-Plast Ablak Kft.-nek. Azonban most nem az ő üzemük területén ég valami:

Fotó: Tóth János / Facebook

Olvasóinktól is kaptunk képeket az esetről, a tűz füstje ismét városszerte látható, magasra törő. Olvasónk szerint a tüzet aztán gyorsan eloltották.

Fotó: Olvasónk

Fotó: Olvasónk