A parkolási díj és Tóth Péter románozása a slágertéma

Szabó Bálint ismét. Sorolta a szerinte felesleges kiadásokat, páldául a Szegedi Tükör 250 milliós költségeit, amely szerinte egy szennylap. Ezek kiiktatásával a megemelt parkolási díjak ellenében lehetne spórolni, de szóba került a napvitorla és a Lapos is, mint felesleges kiadás. Szabó azt hitte, hogy Tóth Péter csak felöntött a garatra, de elmondta, hogy végül valóban nyíltan megfenyegette Ruzsa Rolandot, mely kommentek a mai napig fent vannak a képviselő Facebook-oldalán.

Szerinte Tóth Pétert vissza kell hívni.

A fideszes Német Ferenc felszólalását Botka László azzal kommentálta, hogy mindenkinek annyi a világ, amennyit megért belőle, Német Ferencet pedig egy szerencsés alkatnak nevezte. Érdekes momentum, hogy nagy nevetést követte, amint Tápai Péter összekeverte a Párbeszédet és a Momentumot.

Szabó Bálint szerint megy a mutogatás, ezt Botka László megjegyzésére mondta. Megjegyezte, hogy nem érti, hogyan terveznek a városnál költségvetést. Szabó megemlíti Tóth Pétert ismét, majd megkérdezte a polgármestert, hogy visszahívja-e a képviselőt.

>>> Ez a cikk egy élő közvetítés része. Tovább a közvetítésre! <<<