Nyár végén indul a Bolt taxiszolgáltatása Szegeden

Terjedelmes levélben reagált megkeresésünkre az észt Bolt, akik hamarosan elindítják a több magyar városban már működő személyszállítási szolgáltatásukat. Arról, mi is ez pontosan, már korábbi cikkünkben írtunk.

A cég azt írta a Szegeder kérdésire, hogy az évek óta sikeresen működő budapesti és debreceni fennállásukat követően várhatóan nyár végétől lesznek Szeged városában is elérhetők. Viteldíj tekintetében pontos információval még nem tudnak szolgálni, várhatóan más szegedi taxitársaságok tarifáihoz hasonló árazással fognak működni. Szegedi flottájukba az országos taxirendeletnek megfelelő, 10 évnél fiatalabb autókat várnak – illetve a mobilitási szektor okozta ökológiai lábnyom csökkentésének elkötelezett támogatójaként kifejezetten elektromos meghajtású autókkal is szeretnék bővíteni a Bolt vidéki járműállományát.

„Utasaink nagy részben az App Store és Play Store-ból letölthető Bolt alkalmazáson keresztül tudnak utakat rendelni. Az applikációban gyorsan, pár kattintással lehet a pontos geolokációra rendelni az autót, a rendelés során előzetes kalkuláció is látható az utazás várható árával kapcsolatban. A kényelmes, applikáción keresztüli fizetésen túl utasainknak lehetősége lesz készpénzzel és kártyaterminálon keresztül is fizetni utazásukért. Természetesen van lehetőségük telefonos rendelésre is” – írta le a várható működést a cég.

Jövendőbeli szegedi sofőrjeik ígéreteik szerint szintén élvezhetik majd az applikációs megrendelések nyújtotta kényelmet munkájuk során. „Az átlátható kezelőfelülettel rendelkező Bolt Driver applikációban sofőrjeink nyomon követhetik az utazásokra vonatkozó statisztikákat, így például, hogy mennyi fuvart teljesítettek egy adott héten, hány órát töltöttek munkával, vagy miképpen alakult keresetük.” A cég azt is elárulta, hogy a Bolt felé 10% leadandó jutalékkal dolgoznak a sofőrök, akik számára egy ajánlói kampánnyal is készülnek, amely teljesülésekor mind a meglévő, mind az új szegedi sofőr 25.000 forint jóváírásban részesül. „Célunk, hogy rugalmas időbeosztást és magas kereseti lehetőséget biztosítsunk minden szegedi sofőr számára.”

A Bolt várható megjelenéséről a Szegeder írt először még csütörtökön, miután a közösségi médiában hirdeti a tallinni cég, hogy sofőröket keresnek Szegeden. Taxiengedéllyel és egy nem túl öreg autóval bárkiből lehet boltos, ahogyan arról tegnap írtunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Jöhetnek a szegedi Bolt-taxik, már sofőröket toboroz a cég

A közösségi médiában hirdeti a tallinni cég, hogy sofőröket keresnek Szegeden, így minden bizonnyal hamarosan a városban is elérhetők lesznek a Bolt-taxik. Taxiengedéllyel és egy nem túl öreg autóval bárkiből lehet boltos.