Pont az időközi választásokra építik ki Kiskundorozsmán a szélessávú internetet

Kiskundorozsmán és a környékbeli üdülőövezetekben, tehát Subasán és Sziksósfürdőn még komoly hiányosság a szélessávú internet a mai napig. Az önkormányzati lap cikke ezt úgy írja, hogy „Komjáti Zoltánnak köszönhetően” – épp az időközi választásokra – megváltozik, mivel a SzemerNet segítségével ezentúl lesz ilyen internet.

Úgy gondolom, hogy a XXI. században mindenkinek szükséges hozzáférnie a lehető legjobb internetszolgáltatáshoz. Kiskundorozsmán és a hozzá tartozó kiskertes és üdülőövezetekben jelentős volt a lemaradásunk az elmúlt évtizedekben ami a szolgáltatókat illeti – vezeti fel Facebook-posztját Komjáti Zoltán, a szegedi Jobbik jelöltje, aki az Összefogás Szegedért Egyesület színeiben indul a dorozsmai időközi választásokon.

Úgy folytatja: Ezt a problémát, én is megtapasztaltam az otthonomban és nagyon örültem, hogy egy nagyon kedves, helyi magyar internetszolgáltató cég felismerte ezt a helyzetet és a következő napokban megkezdi a szélessávú internet kiépítését a dorozsmai kiskertekben. Ismerve a cég szakmai felkészültségét, büszkén mondhatom, hogy a dorozsmai kiskertekben élőknek ez egy nagy előre lépés lesz a gyors és szélessávú internetezés tekintetében” – zárul a poszt.