Elindította napvitorla-konzultációját Mihálik Edvin zöldtanácsnok

Mihálik Edvin, a szegedi közgyűlés Zöld város programért felelős tanácsnoka közösségi oldalán megosztott bejegyzésében azt írja, hogy mostantól megoszthatjuk véleményünket a Kárász utcai árnyékolókról, ami alapján majd folytatnák a fejlesztést.

A kérdőívet ide kattintva lehet elérni. A képviselő megjegyezte, hogy tavasszal kerültek ki az első napvitorlák. Az elmúlt hetekben a napsütés és a meleg is megérkezett Szegedre, így aztán volt lehetőségünk élesben is megtapasztalni, hogyan enyhítik a Kárász utcán uralkodó hőséget az árnyékolók.

Mihálik szerint azóta nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a napvitorlákkal kapcsolatban, de a lehető legtöbb szegedi véleményét szeretné megismerni. Ugyanis, mint mondta, folytatni akarják a fejlesztést: a Dugonics tér és a Kölcsey utca közötti árnyékoló csak az első lépés, egyfajta próbaüzem volt.

A kérdőív arra kíváncsi, hogy mi a véleményünk az eddig felszerelt napvitorlákról, valamint a Kárász utca mely szakaszán lenne még szükség az árnyékra. A napvitolrákról már beszámoltunk korábban:

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Kampányhajrá: Mihálik Edvin hivatalosan is átadta a Kárász napvitorláit

Mihálik Edvin Zöld város programért felelős tanácsnok, egyben a Homokhátság körzetének ,a kettes választókerületnek képviselőjelöltje közösségi oldalán jelentette be azt, hogy kedden hivatalosan is átadta a Kárász utca napvitorláit.