Komjáti Zoltánt indítja az Összefogás Szegedért Egyesület a dorozsmai időközi választásokra

Mint ismeretes, Mihálffy Béla volt Kiskundorozsma képviselője, azonban B. Nagy László helyett őt indította a Fidesz-KDNP egyéni országgyűlési képviselőként. Mihálffy Béla meg is nyerte a választásokat, a szegedi kettes, vagyis a homokhátságinak is nevezett körzetet. Ezzel városi képviselősége Szeged 1-es önkormányzati választókerületében összeférhetetlen lett, így erről le kellett mondania az országgyűlési képviselősége javára. Ezért aztán Kiskundorozsmán is újra ki kell írni helyi időközi választást, erről korábban írtunk. Egyébként Mihálffy a KDNP frakciójához csatlakozott az országgyűlésben.

A jelölő szervezet az Összefogás Szegedért Egyesület, a hat demokratikus ellenzéki párt egyöntetűen támogatta Komjáti Zoltán jelöltségét

– mondta Botka László a kőbárány előtt a szeged.hu tudósítása szerint, aki arról is beszélt, a jelölt hosszú évek óta tagja a kiskundorozsmai közéletnek. Nemcsak ő ismeri a dorozsmaiakat, a dorozsmaiak is ismerik őt. Bízom abban, hogy Szeged és Kiskundorozsma nagyon szorosan együtt tud dolgozni a következő időszakban. Ezt jelentősen megkönnyíti, ha egy olyan képviselője van a városrésznek, akinek az elképzelései egybeesnek a városvezetés fejlesztési programjával” – fejtette ki Szeged polgármestere.

Botka ezután arról is beszélt a portál szerint, hogy számos ígéretük megvalósult: „Megígértük a Jerney-iskola és -óvoda felújítását, mindkettő elkészült. Megígértük a Kiskundorozsmát Bordánnyal összekötő kerékpárutat, ez is elkészült. A korábbi években egy vadonatúj egészségházat és kispiacot is építettünk. De egy település, egy városrész soha nincs kész, az elkövetkező években is dolgozni fogunk Kiskundorozsmáért” – közölte a polgármester.