A Szeged-Csanád Grosics Akadémia felmondott vezetőedzője a DVTK-hoz ment

Menesztették Kondás Elemért, a labdarúgó Merkantil Bank Ligában második helyen álló Diósgyőri VTK vezetőedzőjét. Az utódja Dragan Vukmir lett – írja az MTI.

A miskolci klub pénteken a honlapján röviden annyit közölt, hogy a szakembert délelőtt felmentették a munkavégzés alól. Később bejelentették, hogy Kondás helyét a mai naptól Dragan Vukmir veszi át. A szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező szakember játékosként háromszoros magyar bajnoknak és háromszoros kupagyőztesnek mondhatja magát az FTC, a Debrecen és Honvéd színeiben.

Edzőként legutóbb a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát irányította, amelynél csütörtökön felmondott.

A Debrecennel kétszeres magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes Kondás Elemér tavaly május végén szerződött a másodosztályba kiesett együtteshez, mellyel 31 NB II-es mérkőzésen hat vereség mellett 18 győzelmet és 7 döntetlen ért el.

A DVTK hét fordulóval a vége előtt hét ponttal van lemaradva az éllovas Vasastól, s kettővel előzi meg a harmadik Szegedet.

Az OTP Bank Ligába az első két helyezett jut fel, a Szeged jelenleg a harmadik helyen áll.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Váratlanul, azonnali hatállyal távozott a Szeged-Csanád vezetőedzője

Ma délelőtt Dragan Vukmir bejelentette, hogy szeretné kérni szerződésének azonnali felmondását; csapatunk vezetőedzője egyoldalúan felmondta a szerződését a mai edzés után.