Váratlanul, azonnali hatállyal távozott a Szeged-Csanád vezetőedzője

Ma délelőtt Dragan Vukmir bejelentette, hogy szeretné kérni szerződésének azonnali felmondását; csapatunk vezetőedzője egyoldalúan felmondta a szerződését a mai edzés után – írja közleményében a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapat.

„A Diósgyőr mérkőzés után beszélgettem Dragannal, aki elmondta, hogy több helyről komoly megkeresése van, de van egy visszautasíthatatlan ajánlata. Ma délelőtt az edzés után közölte, hogy az egyik riválisunk ajánlott neki visszautasíthatatlan szerződést, amit elfogadott. Ezzel az ajánlattal a klubunk szemléletét szem előtt tartva nem kívántunk versenyezni. A váratlan helyzetben a legmegfelelőbb döntést hoztuk és a kiválóan működő szakmai stábunk irányítja csapatunk felkészülését, a céljaink pedig változatlanok maradnak – mondta Adem Kapic, a klub sportigazgatója.

Dragan Vukmir 2021. január 1-én vette át a szegedi csapat irányítását, távozása miatt az eddigi munkáját megköszönték. Mint írják, fontos rangadóra készülnek, ezért az edzőváltással kapcsolatos kérdésekre sem a játékosok, sem a klub vezetése nem kíván reagálni.