Novák Katalinnak három lakása és egy garázsa is van Szegeden a vagyonnyilatkozata szerint

Hárommillió forinttal, 26-ról 29 millióra nőtt Novák Katalin volt családokért felelős tárca nélküli miniszter, leendő államfő megtakarítása tavaly év végére az egy évvel korábbi állapothoz képest, tartozása továbbra sincsen szemlézte a köztársaságielnök-jelölt friss vagyonnyilatkozatát a hvg.hu. Ebből az is kiderül, hogy más változás nem történt, megvan minden korábbi ingatlana:

a főváros XI. kerületében egy családi ház és két lakás, Szegeden három lakás, Balatonlellén egy üdülő, valamint szintén Szegeden egy garázs.

Novák Katalin csaknem havi bruttó kétmillió forintot keresett tárca nélküli miniszterként, de erről a posztról lemondott nemrég, miután kiderült: a Fidesz őt jelöli tavasszal köztársasági elnöknek. Ezen kívül ingatlan-bérbeadásból tavaly havi bruttó 225 ezer forint folyt be hozzá, ami kevesebb, mint a 2020-as bevallásában, mely 305 ezer forint volt.

Márki-Zay Péter nyilatkozatáról tegnap számoltunk be:

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Vagyonnyilatkozat: Márki-Zay Péter 2300 kötetes könyvtárral rendelkezik az érmegyűjteménye mellett

Közzétették a képviselők és tisztségviselők a vagyonnyilatkozataikat, nem történt ez másként Márki-Zay Péter esetében sem. A dokumentumból az derül ki, hogy nagy változás nincsen az ellenzéki előválasztáshoz képest, ugyanis az azon való indulás egyik feltétele volt a bevallás.