Bedurrant a kampány: elkészült a Pick Aréna, a két frissen bejelentett fideszes jelölt már át is adta

Mint azt korábban írtuk, a Fidesz bejelentette szegedi jelöltjeit: a Csongrád- Csanád megye 1. számú választókörzetében Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke, míg a Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerületében a jelenleg dorozsmai önkormányzati képviselő, Mihálffy Béla indul. Utóbbinál személycsere is történt, Mihálffy B. Nagy Lászlót váltja.

Egy nappal ezután december 9-én, vagyis a vadonatúj Pick Aréna megnyitójának napján (kérdés a kép mikor készült) mindketten a helyszínen voltak, ahol Bartók Csaba bejelentette: „A mai nap a szegedi sport örömünnepe, hiszen végre elkészült a Pick Aréna, így sok évtizedre meghatározó létesítménnyel gazdagodik városunk, olyannal, melyről a legtöbb hazai vagy európai település csak álmodhat” – írta közösségi oldalán.

Hozzátette: „A szegedi kézilabda első számú otthona lesz ezentúl ez a hat szintes, összesen több mint 28 ezer négyzetméteres komplexum, melynek minden nemzetközi elvárást kielégítő arénájában akár 8300 drukker szurkolhat egy Bajnokok Ligája- vagy Eb-mérkőzésen.

Mihálffy Béla is posztolt az eseményről, ő még azt is megjegyzte: „Az elmúlt 12 évben soha nem látott mértékű fejlesztési forrás érkezett Szegedre! A Fidesz-KDNP kormánynak mindig is fontos volt Szeged és ha a kormányzó pártszövetség tavasszal bizalmat kap a választóktól, a törénelmi léptékű fejlesztések folytatódni fognak.”