A Szegeden irodát nyitó Cosmo Consulttal indít IT képzést a Green Fox Academy

Óriási igény van a munkaerőpiacon olyan szoftverfejlesztőkre, akik a vállalatok működését optimalizáló, egyedi megoldásokat hoznak létre, mert ehhez programozói tudáson kívül még speciális platformok alapos ismeretére és az üzleti folyamatok mélyebb megértésére is szükség van. Ezen a pályán indítja el az gazdaság és az IT iránt egyaránt érdeklődőket a Green Fox Academy és a Cosmo Consult képzése, amely a vállalati együttműködésnek köszönhetően most tandíjkedvezménnyel és álláslehetőséggel várja elsősorban a Szegeden és vonzáskörzetében élőket – írják közleményükben.

A Green Fox Academy specializált IT képzése online formában indul. A 4,5 hónap alatt elvégezhető kurzus résztvevői Java nyelven tanulnak programozni, valamint megismerik a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszereket. Annak érdemes ezen a területen indítania új karrierjét, aki szívesen dolgozna üzleti megoldások fejlesztésén Szegeden, de nemzetközi partnerekkel.

„A gazdaság és a társadalom működését egyre jobban átszövi az informatika, ezért programozói tudással és gondolkodásmóddal nagyon sokféle karrierút járható be. Felértékelődött a különböző tudásterületek kombinációja is, például gazdasági végzettséggel vagy üzleti életben szerzett tapasztalattal minimális kockázattal jár a karrierváltás A Microsoft technológián alapuló programozóképzés többféle vállalatirányítási rendszer fejlesztésében alkalmazható, azonnal használható tudást nyújt, köszönhetően a valós munkaszituációkra építő, gyakorlatorientált módszertanunknak” – mondta Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi operatív vezetője.

A képzés a Microsoft vezető hazai partnerével együttműködésben valósul meg. A Cosmo Consult Kft. szakemberei bekapcsolódnak az oktatásba, és a cég a tandíj finanszírozásában is részt vállal. A Green Fox Academy minden résztvevőt támogat az IT karrierje beindításában, de a hallgatók elhelyezkedését a vállalati partnerség is segíti: a Cosmo Consult szegedi csapatában állást ajánl a legjobbaknak.

„Olyan programozókat képzünk, akik a világ egyik legnépszerűbb technológiájára alapozva alkotnak egyedi megoldásokat. Izgalmas kihívás ezen szakterületen, hogy munkatársaink a legkülönbözőbb iparágakban működő cégekkel dolgoznak és a teljes vállalati működést fejlesztő projektekben vesznek részt. Leendő kollégáink számára ez változatos feladatokat és folyamatos fejlődési lehetőséget jelent” – tette hozzá Polocz Anett, a Cosmo Consult ügyvezető igazgatója.

A képzést azok számára ajánlják, akik komolyan érdeklődnek a programozás és a Microsoft technológiák iránt, szívesen dolgoznának összetett vállalati folyamatok fejlesztésén, illetve adatelemzési projekteken és analitikai feladatokon elsősorban a Cosmo Consult szegedi irodájában. A részvételhez angol nyelvismeret szükséges; a számvitel, pénzügy, logisztika, gyártás, értékesítés területén szerzett korábbi szakmai tapasztalat pedig előnyt jelent a kurzus elvégzése során.

A tavasszal induló képzésre 2022. február 6-ig lehet jelentkezni, további fontos információk és a felvételi folyamat részletei ezen a weboldalon érhetők el. A Cosmo Consult szegedi bejelentéséről itt írtunk korábban:

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Még keresik az irodát: jön a Cosmo Consult szoftvervállalat Szegedre

Korábban írtuk, hogy Budapest és Sopron után Debrecenben, illetve Szegeden nyitja meg új IT fejlesztő és szolgáltató központjait az üzleti informatikai megoldásokat nyújtó Cosmo Consult csoport magyar leányvállalata. Azonban a szegedi irodanyitás még arrébb van, ennek miértjéről kérdeztük őket.