A pótlóbuszt is pótolni kellett Szeged-Rókus felé, az utasok egy órát várhattak a következőre

Azt már megszokhattuk, hogy vonatokkal kapcsolatos műszaki hibáról, vagy késésekről ír a vasúttársaság hírszolgálata, a Mávinform. Most viszont egy egészen furcsa poszt ütötte fel a fejét, amit szó szerint idézünk: A Kiskunfélegyházáról 19:35-kor Szeged-Rókusra induló pótlóbusz műszaki ok miatt nem közlekedik. Utasai a következő, egy órával későbbi pótlóbusszal utazhatnak.

Mivel a pótlóbuszok nem látszanak az élő vonatkövető térképen és nincs jelenleg forrásunk, aki meg tudná erősíteni, hogy pontosan mi történt, így várjuk olvasónk beszámolóit is. Mindenesetre a 19:35-kor Kiskunfélegyházáról induló busz az, amelyik nem a közvetlenül Szeged-Rókusra száguldó buszkonvoj része, hanem megáll Kisteleken és Szatymazon is, így aki esetleg itt szállt volna le vagy fel, az pórul járt.

A buszos pótlás első napjáról és annak tapasztalatairól egyébként Szűcs Dániel kollégám írt egy beszámolót, mely cikkünk a Telexen is megjelent együttműködésünk keretében.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

A forgalmista tegnap azt mondta, ne kérdezzen semmit, mert nem tudunk semmit – kéthónapos vonatpótlás indult az Alföldön át

Tram-trainekkel és buszokkal pótolja Kiskunfélegyháza és Szeged között az InterCityket a MÁV, több mint két hónapon át negyven perccel hosszabb a menetidő.