Tóth Gabi aggódott, hogy nem marad traktor a földeken, úgyhogy fölült egyre

„Kicsit aggódtam, hogy nem marad traktor a földeken, annyira elhittem azt, amit a közösségi médiában láttam, úgyhogy gondoltam, beülök Józsim mellé, nehogy üresen maradjanak a földek” – írta Facebookján az énekes egy videó mellé, amin az látható, ahogyan egy régi belarusz traktrorral vereti valahol egy földön. Tóth a szombati videójával minden bizonnyal a szegedi Szabó Bálint által szervezett gazdatüntetésre gondolt, amiről a végére kiderül, amitől sokan tartottak: egy nagy lufi volt az egész, és végül egyetlen traktor sem jelent meg a beígért 1800-ból. A befuccsolt demonstrációról ebben a cikkünkben írtunk kicsit bővebben.

Tóth azt írta még, hogy megdöbbenve tapasztalta, hogy végül a valóság nem igazolta vissza a közösségi médiában jelzett várakozásokat (Szabó eseményére mintegy 9 ezren jeleztek vissza). „Ki hitte volna? Na, de ma már nem érek rá , hisz ahogy a gazdák maradtak a földeken, én maradok a színpadon és a mikrofonnál! Fehérvár! Este tali! Nyugi nem traktorral érkezem.”

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Traktorok nem jöttek, a maroknyi tüntető viszont számonkérte Szabó Bálintot

30 ezer tüntető és 4 ezer jármű helyett alig pár százan tüntettek Szabó Bálinttal szombaton a fővárosban. Idővel az indulatok is elszabadultak.

(via Telex)