Egy bútordarab, ami kint és bent is használható (X)

Amint először kisüt a nap, mindenki azonnal kivonul a szabad levegőre, hiszen ki ne akarná a lehető legtöbb időt odakint tölteni? Nemcsak D-vitaminra van szükségünk, hanem pihenésre, kikapcsolódásra és napfényre is. Mindegy, hogy ehhez csak egy apró erkélyünk van, esetleg egy nagyobb teraszunk, mindegyik remek lehetőséget szolgál arra, hogy végre ne a szobában üljünk. Fontos, hogy ezeket a tereket praktikusan rendezzük be asztalokkal, székekkel, valamint kültéri kanapéval.

Válasszunk hangulatos kiegészítőket!

Nem mindenkinek van lakberendezői érzéke, tehetsége, így lehet, hogy egyeseknek nehézséget okoz a terasz berendezése. A Kulteributorok.hu kerti tárolói között azonban számos olyan bútort találhatunk, amelyek segíthetnek annak rendben tartásában. Sokszor ugyanis pont az a probléma, hogy telepakoljuk, és nem jut elég hely a fontos dolgoknak.

Ehhez remek választás lehet egy kerti zsúrkocsi, amit kint és bent egyaránt használhatunk. A tolható bútor elegáns, tartós, mindig kéznél van, így akár sütünk, akár főzünk odakint, esetleg csak a poharunkat szeretnénk letenni, mindig lesz hol tárolni a dolgokat.

Amennyiben sikerül olyan kiegészítőket találnunk, amelyek tavasztól őszig kiszolgálnak bennünket, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a gyerekeknek se kell könyörögni, hogy menjenek ki. Sokaknál akad otthon profi grilleszköz, ezáltal még a főzéshez se kell bemenni a lakásba.

Ne feledkezzünk meg továbbá a tárolópadról, amiben elrejthetjük a textileket, miközben le is lehet rá ülni. A funkcionális kerti tárolók több feladatra alkalmasak, hiszen ha nincs túl sok szabad hely a teraszon, szeretnénk megvédeni az időjárástól a párnákat és a plédeket, akkor van hova eltenni őket.

Milyen kerti zsúrkocsik léteznek?

Először el kell dönteni, hogy mire és milyen formában szeretnénk használni a teraszt. Az idő nagy részét valószínűleg pihenéssel töltjük majd, de ez nem azt jelenti, hogy ennyi az egész. Ha sok vendéget várunk, akkor nagy helyre van szükség, amihez nem árt pár kényelmes bútordarab, ülőke, valamint tároló.

A fekete fémvázzal rendelkező változat natúr színű, eukaliptuszból készült, elegáns és praktikus kivitel. A zsúrkocsi teraszra, erkélyre, a konyhába is becsempészheti a természetet. Egyszerű és letisztult színeivel bármely otthonban és kültéri nappaliban megállja a helyét. Ha pedig nincs rá szükség odakint, akkor bekerülhet a nappaliba vagy a konyhába, ahol épp szükség van rá.

Mi a helyzet a zárt zsúrkocsival?

A másik kedvelt zsúrkocsi típus az Airport termékcsaládhoz tartozik. A kollekciót a repterek építészeti stílusa ihlette meg, ezáltal igen modern és elegáns. A gyártó úgy tette tökéletessé a megjelenését, hogy hagyományos kárpitot és dekoratív pántokat használt hozzá.

Bár zártnak hívjuk, nem teljesen az, viszont sokkal védettebben tárolhatunk rajta különféle kiegészítőket, kültéren használatos eszközöket. Eső esetén sem keletkezik bennük kár, hiszen csak egyik oldalról lehet hozzáférni a rajta tartott kellékeknek.