Legújabb és legtrendibb sneakerek: ezeket viselheted idén (X)

Tavaly is számtalan új sneakerrel rukkoltak elő a márkák, így fazonokban, színekben, kollaborációkban biztosan nem volt hiány. Ez ebben az évben sem lesz másképpen, így most igyekeztünk összegyűjteni a legizgalmasabb darabokat. Egy klassz sneaker minden nő és férfi ruhatárának elengedhetetlen része, hiszen mindig lehetőséget ad arra, hogy divatosak legyünk. Jól jöhet egy fekete vagy egy fehér modell, de a színekről sem feltétlenül kell lemondani, ha elegánsak szeretnénk lenni.

Az alábbiakban a legújabb és legtrendibb sneakereket mutatjuk be. Eláruljuk, hogy mit viselhetsz ebben az évben.

Miért a sneaker?

Mert hibátlan választás mindennapos viseletre, amikor az esemény nem igazán kívánja meg az elegáns megjelenést, de azért szeretnél stílusos maradni. A mai trendeknek köszönhetően még egy kiöltözős rendezvényre is találhatunk megfelelő sneakert, nézzük csak meg a legnagyobb sztárokat, akik nem egyszer jelentek meg sportcipőben a vörös szőnyegen.

A True to Sole Jordan IV több, mint egy évtizeddel ezelőtt jelent meg először a polcokon, most azonban új fényében tündököl. Visszatért tehát az Air Jordan 4 Thunder, amelynek színállásában a fekete a domináns szín, így bármilyen szetthez tökéletes választásnak bizonyulhat. A finom nubuk felsőrész, a nyelv, a sarok, a háló, valamint a talp nagy része is fekete, amit sárga elemekkel dobtak fel, köztük a háló alatti panelek és az ikonikus fűzőrögzítői is ebben az árnyalatban tündökölnek. Kizárólag a három Jumpman logó lett fehér rajta, így akinek tetszik ez a stílus, annak tökéletes választást ez a 2023-as tavaszi modell.

További újdonságok a sneaker piacon

A mai világban mindenki szeret egyedi és különleges lenni. Nem véletlen, hogy elég nagy a szórás azzal kapcsolatban, hogy ki melyik stílusra esküszik. Szerencsére a legtöbb gyártó követi ezeket az igényeket, igyekeznek olyan egyszerűbb és extrémebb darabokat is piacra dobni, amikből bárki válogathat.

Vannak olyan egyszerűbb modellek, amik szinte minden üzletben megtalálhatóak, viszonylag jó áron beszerezhetőek, de ezekkel valószínűleg sokszor találkozhatunk az utcán. A limitált kiadású sneakerek sokkal sikeresebbek, népszerűbbek, persze drágábbak is, de aki szereti a kényelmes és trendi darabokat, annak ez sem jelenthet akadályt.

Retró sneakerek bármilyen évszakra

Az igazi klasszikusok sosem mennek ki a divatból, legyen szó filmről, sorozatról, zenéről, ételről vagy éppen egy ruhadarabról, sneakerről. A klasszikus Air Jordan 4 az utóbbi időben vált ismét egyre népszerűbbé, köszönhetően a Retro Red Thundernek, amely alapvetően fekete, mint az előzőleg említett modell, a részleteiben azonban a piros szín dominál. A sneaker stílusa és megjelenése sokkal inkább illik egy monokróm outfithez, mint bármi máshoz.

Aki pedig eredeti sneakerre vágyik, annak érdemes a True to Sole üzleteinek egyikében, esetleg a webáruházban vásárolni, hiszen itt kizárólag bevizsgált darabokat kapni. Biztosan nem futsz bele hamisítványokba.