Novemberben érkezik az ország egyik legnagyobb élő táncshow-ja: a Mamma Mia! Dance Show (X)

Az év egyik – ha nem a – legegyedülállóbb eseménye érkezik novemberben Szegedre, a Városi Sportcsarnokba, ahol a sokak által közkedvelt musical, a Mamma Mia! című film híres táncait keltik életre egy nagyszabású táncshow keretein belül.

A Mamma Mia! 2008-ban debütált, és azóta is töretlen sikernek örvend, többek között a fantasztikus szereplők, csodás helyszínek és a megunhatatlan ABBA-zenék miatt. A történet szerint Donna (Meryl Streep) egyedülálló anyaként neveli húszéves lányát, Sophie-t (Amanda Seyfried) egy görög szigeten. Sophie-nak közeledik az esküvője, ő azonban meghívja édesanyja három volt szerelmét az esküvőjére mindenki tudta nélkül, hogy megtudja, ki az ő édesapja, ezzel azonban mindenki életét örökre megváltoztatja.

A Mamma Mia! Dance Show ennek a nagysikerű filmnek a zenéit és koreográfiáit újragondolva fogja életre kelteni, közel 20 táncossal, akik a Montage Dance Center, illetve a Backstage SE. profi csapatait erősítik. Az este sztárvendégei Nagymihály Balázs és Szalai Ágnes versenytáncosok lesznek. Rengeteg látványelem, csillogó és flitteres ruhák, fantasztikus zenék és tehetséges táncosok fogják szórakoztatni egy egész estén át a kedves érdeklődőket. Az ország egyik legnagyobb táncshow-jának a Szeged Városi Sportcsarnok fog otthont adni november 10-én, pénteken.