Az ékszer mindig tökéletes ajándék (X)

Kinek ajándékozunk ékszert? Munkatársaknak, távoli ismerősöknek, barátoknak nem igazán. Viszont szeretteinknek, családtagjainknak annál inkább. Közeli családtagoknak jeles nap alkalmából és párunknak kedves gesztusként vagy az elköteleződés jeleként.

A hölgyek kortól függetlenül mindig örömmel veszik, ha ékszert kapnak ajándékba. Legyen szó bármilyen ünnepről vagy alkalomról, az arany ékszernek mindenki örül.

Fejezd ki az érzelmeidet ékszerrel!

Mert szavak nélkül is sokatmondó ajándék. Válogass kedvedre a karikagyuru.hu arany ékszerei közül, és válaszd ki a számodra legszebb darabot.

Választhatsz nyakláncot, fülbevalót, gyűrűt vagy karkötőt, biztosan örömteli pillanatokat szerzel vele.

Ha valaki ékszert ajándékoz, az annak a jele, hogy számára fontos az illető és a kapcsolatot komolynak tartja. Rokonok és barátok is ajándékozhatnak egymásnak ékszert, nem csak a szerelmesek kiváltsága.

Ha azonban egy férfi értékes ékszert ajándékoz egy hölgynek, annak általában szerelem a jelentése.

Milyen alkalomra adható?

Bármilyen ünnep vagy jelentős életesemény esetén: keresztelő, házassági évforduló, kerek születésnap, ballagás, diplomaosztó, nyugdíjba vonulás, karácsony, húsvét. Ilyen alkalmakkor egy értékes nyaklánc, karkötő, fülbevaló vagy gyűrű csodaszép kiegészítő.

A klasszikus fazonú ékszerek előnye azonkívül, hogy értékállók, soha nem mennek ki a divatból. Bármilyen más ajándékot veszünk, egy idő után elavulnak, kimennek a divatból vagy amortizálódnak. De az arany ékszer örökké emlékeztetni fog a jeles alkalomra. A fiatal és az idősebb korosztály egyformán örülni fog neki, tehát kortól függetlenül ajándékozhatjuk.

Ha valami igazán személyeset keresel

A személyes ajándékok mindig beszédesek, hiszen a megajándékozott érzi, hogy figyelnek rá és kellő gonddal választották ki számára azt az ajándékot, ami illik az egyéniségéhez. Az arany ékszerek személyre szólóak, csinosak, hordhatóak és emléket idéznek.

De mikor mit válasszunk? Ha nem tudjuk az illető gyűrűméretét, illetve nincs lehetőségünk titokban megmérni, hogy hányas méretű szükséges, akkor a fülbevaló mindig jó választás.

Ha a karkötőre esik a választásunk, akkor mindig gondoljunk a kombinálhatóságra is, és inkább egy egyszerű dizájnnal készült modellt válasszunk.

A nyaklánc medállal sok alkalomhoz illik, de arra figyeljünk, hogy a megajándékozott egyéniségéhez illeszkedjen. A medál a szív közelében helyezkedik el, ami szimbolizálja azt is, hogy az illetőt nagyon szeretjük. Ezért olyan személynek adjuk ajándékba, aki igazán kedves a szívünknek.

A gyűrű egyértelműen a szeretet és összetartozást szimbolizálja, ezért különleges személy részére ajándékozzuk, aki fontos számunkra.

Nézz szét a karikagyuru.hu weboldalon, inspirálódj és válaszd az arany ékszert, ha megajándékoznál egy szeretett személyt!