Hogyan lesz mindig fehér a cipő? Ez a titok nyitja! (X)

Ahogy megjön a tavasz, úgy kerülnek elő a lengébb ruhák, a nyitottabb és világosabb cipők. A fehér változat mindig jó megoldás, ha nem tudjuk, hogy mit vegyünk fel egy adott szetthez. Gyakorlatilag mindennel jól mutat, így viselhetjük sportos, elegáns outfitek, szoknyák és nadrágok, valamint egyberuhák társaságában egyaránt. Éppen ezért mindenkinek érdemes legalább egy fehér női cipőt tartania a gardróbban, hogy többé ne okozzon gondot dönteni.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen fehér cipők léteznek, valamint kitérünk arra, hogyan lehet megőrizni ezek eredeti fényét.

Fehér női cipők sportos és casual szettekhez

A Borgo.hu fehér női cipői mindig jó választások, akár sportos, akár casual outfitekről van szó. Ez a lábbeli minden öltözékhez passzol, minden évszakban divatos, univerzális, nem utolsósorban tényleg bárhol és bármikor viselhető. Persze más tészta, hogyan lehet mindig tisztán tartani. Hozzá kell tenni, hogy nem piszkolódnak ezek annyira gyorsan, mint gondolnánk, ráadásul a legtöbb esetben egy speciális tisztító bőven elegendő ahhoz, hogy mindig mutatós legyen. Emellett nem árt minden piszkosabb nap után megtisztítani, így tényleg sokáig olyan marad, mintha új lenne.

A fehér női sneakerek hatalmas előnye a többi lábbelivel szemben, hogy a kialakításuk rugalmas, ezáltal kényelmesek és felveszi a láb formáját. Még egy egész napos viselet során sem terheli meg a talpat és a bokát, emellett jól fest az egyszerű szettek mellett. A kopásálló gumitalpnak köszönhetően pedig garantálja a balesetmentes közlekedést.

Csinos ruhákhoz válasszunk univerzális cipőt!

Lehet, senki sem gondolja, de egy fehér női sneaker nem csak a sportos szettek mellett mutat remekül, hiszen a csinos szoknyák és kosztümök esetében is jó megoldásnak bizonyul. Persze nem ebben kell menni egy komoly értekezletre vagy egy bálba, de egy lazább eseményen, munkanapon tökéletesen megállják a helyüket.

Bátran variálhatjuk elegáns blézerrel, kosztümmel, irodai napokon remek megoldás, ha már unjuk a magas sarkút és sem a szandál, sem a sportcipő nem jöhet szóba. Emellett kiváló választás csajos bulikba, vacsorához, esetleg egy szoknya-blúz összeállítás mellett egyaránt. A fehér női cipő tehát szinte minden esetben megállja a helyét, igazi alapdarabnak bizonyul.

Milyen a 2023-as tavaszi cipő kollekció?

A Borgo.hu tavaszi kollekciójában számtalan újdonságot találhatunk, így még azt sem kell meglépnünk, hogy tavalyi modelleket veszünk magunknak. A rohanós hétköznapokra mindenkinek szüksége van egy kényelmes, egész nap viselhető, minőségi anyaghasználattal készült lábbelire. A trendi megjelenés nem elhanyagolható, így érdemes szétnézni a Skechers UNO ideig változatai között. Hatalmas újdonság a légtaplas megoldással készült UNO, amely azért lett ennyire kedvelt, mert nemcsak innovatív megoldással készült, de még stílusos is. A komfortos kialakítás gondoskodik arról, hogy akár még egy többnapos utazás során is bátran merjük viselni.