Legyen életed végéig selymes bőröd lézeres szőrtelenítéssel! (X)

Szabadulj meg végleg tested szőrszálaitól, és felejtsd el az ismétlődő szőrtelenítést! A modern technológiának köszönhetően már a múltat jelenti a borotva, a gyanta vagy a villanófényes szőrtelenítés, hiszen ezek mindegyike csak ideiglenes megoldást hozhat.

Örökre könnyebbé teszi az életed a lézeres szőrtelenítés, mert nem szükséges a napi borotválás. Mindezzel pedig nemcsak időt, hanem pénzt is spórolhatsz az évek során. A lézerrel végzett szőrtelenítési eljárás ma már bárki számára elérhető, biztonságos eljárás.

Tartós lézeres szőreltávolítás

A hagyományos szőrtelenítési módszerek használata gyakran fájdalmasak és időigényesek. Ezek helyett inkább a tartós lézeres szőrtelenítést ajánljuk, mely során a lézer energiája a bőr alatt fejti ki hatását, és még az érzékeny bőrön is alkalmazható eljárás.

Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítő kezelése személyre szabottan tesz pontot a szőrtelenítési procedúrára. A selymes és puha bőr garantált a beavatkozás végeztével. Habár a kezeléssorozat költségesebb, mint a heti borotválás vagy havi gyantázás költsége, de az egész életedet során elköltött összeget figyelembe véve igazán pénztárcabarát.

Az eljárásról bővebben

Az eljárás során három különböző berendezést alkalmaznak, melyek a lézerfényt különböző mélységekbe juttatják a bőr alá. Ezáltal az eltérő helyeken lévő szőrtüszőkre egyaránt hatni fog a kezelés, minden szőrszál célzottan kapja az energiát. Ennek eredményeképpen ezek helyére már nem nő újabb szőr, csak pihék jelenhetnek meg.

A diódalézer magas hőenergiával képes roncsolni a szőrszálakban lévő melanin segítségével a szőrhagymákat, így gátolva meg azok növekedését. Miután az innovatív eszköz egyszerre tudja ugyanazon a területen a három különböző energiát alkalmazni, így válik a kezelés abszolút hatékonnyá. A lézer által kibocsátott energia nem károsítja a környező bőrt, így csökkenti a bőrirritáció, foltosodás és hegképződés kockázatát is.

Kockázatmentes beavatkozás

Bár egy kezelés nem elegendő a végleges szőrtelenítéshez, azonban már az első lézerrel végzett beavatkozás után két héttel elkezdődik a szőrhullás. Az eljárás az érzékeny területeken is alkalmazható, és a vastagabb, sötétebb színű szőrszálak eltávolítására is alkalmas.

Néhány óvintézkedést be kell tartanunk a kezelés előtt és után egyaránt, hogy bőrünk megfelelően tudjon regenerálódni. A beavatkozások előtt két héttel már kerülni kell a napsugarak vagy a szolárium fényét, lehetőleg erős fényvédő krémmel védekezzünk! A védőszemüvegben végzett eljárást követően egy-két napig a területen ne használjunk forró vizet!

A többalkalmas kezeléssorozat időpontjai között csak borotvával szabad az újabb szőrszálakat eltávolítani, és továbbra is érdemes kerülni az erős fényt. Az egyes kezelések között legalább nyolc hétnek el kell tennie, így a bőr megnyugszik. Közvetlenül a lézeres szőrtelenítés után bőrünk kipirosodhat, így az oxigénes nyugtatókrém vagy a hideg borogatás használata ajánlott.