Hogyan találd meg a kedvenc magassarkúdat? (X)

Kétféle nő létezik, aki rajong a magas sarkú cipőkért, és aki nem szereti ezeket a bokát, térdet próbáló, mégis hipernőies darabokat. A tavasz és a nyár igazán inspiráló azok számára, akik a nőies cipőkben érzik jól magukat, hiszen az utak nem csúsznak többé, és előkerülnek a bokát, a lábszárat szabadon hagyó nadrágok és szoknyák.

Egy magassarkút tudni kell viselni ahhoz, hogy a külső szemlélők számára is vonzó látványt nyújtson bennük egy nő. A férfiakra részéről pedig elegendő, ha bezsebeled az elismerő pillantásokat. Amennyiben nem éreztél még ilyet, ideje, hogy válassz egy stílusos magassarkút, és hódító útra indulj!

Ó, azok a sarkak!

A legtöbben már kislánykorukban ellenállhatatlan vágyat éreznek a magas sarkú cipők iránt, és néhány évesen gyakran billegnek anyukájuk cipőjében a tükör előtt. Te is így voltál vele? Akkor irány a Griff Webshop, ahol megannyi magassarkút találsz különböző stílusokban, sarokmagasággal és színekben.

Mondják, hogy Az igaz szerelem egy életen át tart. Így van ez a gyönyörű, de néha nagyon kényelmetlen magas sarkú cipők iránti rajongással is, amely ha egyszer megérint, életed végéig elkísér.

Sok nő szeszélyből is képes egy-egy vadító cipőt beszerezni, amelyek aztán kihasználatlanul a szekrény mélyén végzik, de mégis azt az érzést nyújtják, hogy a tieid és bármikor belebújhatsz. Persze hasznosabb, ha úgy vásárolsz cipőt, hogy tudod, hogy igazából szükséged van rá, de egyszer-egyszer még így is mellé lehet nyúlni.

Kényelmetlen, mégis hordjuk

Vannak olyan öltözékek, amelyek magassarkút igényelnek, így nehéz kikerülni a viselésüket, főként, ha olyan munkakörben dolgozol, illetve olyan életet élsz, ahol ez gyakran előfordul. De legtöbbünk nem emiatt visel magassarkút, hanem az érzés miatt, amit nyújt. A magasabb sarkakon bárhol gyönyörűen lehet végiglejteni, vonzza a tekinteteket.

Bizonyára törte már fel a sarkadat, kínozta meg a lábujjaidat egy túl hosszú ideig hordott nőies darab. Sokan a rossz tapasztalataik miatt nem is próbálkoznak többször, pedig nem kell, hogy egy magassarkú alkalmatlan legyen. A klasszikus fazonok, az igazi tűsarkúval ellentétben általában egész nap kényelmesen viselhetőek, így helyet kaphatnak minden nő ruhatárában.

Hogyan találd meg a tökéletes magas sarkú cipőt?

Sokszor volt már róla szó, mert nagyon is igaz, hogy egy magassarkú, de általában véve is egy cipő felpróbálásához meg kell találni a megfelelő időpontot. Furcsán hangozhat, de a cipővásárlást mindig a nap végére összpontosítsd, mert ekkorra kerül az egész munka és terhelés révén olyan állapotba, hogy alkalmas a hozzá legjobban illő méret és cipőforma megtalálására.

A minőségi anyagokra érdemes költeni, így egy igazi bőrcipőbe megéri beruházni, hiszen ez az az anyag, amely a lábnak megfelelően nyúlik és formálódik, és ha jól karbantartod, idővel egyre szebb lesz.

Szánj időt a vásárlásra, sétálgass a felpróbált cipőben, és ha kényelmetlennek érzed, próbálj egy másikat. Ahhoz, hogy megtaláld a számodra legjobb formát, próbálj fel különböző sarokmagasságú és formájú cipőket.