Késsel támadt egy lányra szerdán egy zavart nő Hódmezővásárhelyen

Egy harmincöt év körüli nő tartja rettegésben Hódmezővásárhely egy részét a Blikk cikke szerint. A bulvárlap egy helyi Facebook-csoportból úgy értesült, a nő csütörtökön késsel megvágott egy tizenöt éves lányt, aki megsérült.

A Telex megkereste az eset kapcsán az Országos Mentőszolgálatot. A lap kérdésére Hangai József mentőtiszt, regionális kommunikációs munkatárs megerősítette, hogy egy személyt könnyebb sérülésekkel láttak el, majd kórházba vittek, ám egyéb részlet nem derült ki a válaszból.

A Blikknek egyébként egy biztonsági őr azt mondta, a tegnapi eset óta nem tudni, holtartózkodik a nő. „Mindenki félelemmel lép ki az utcára, én mondjuk személy- és vagyonőrként újra gázspray-vel és riasztópisztollyal. A gyerekeket újra kísérjük. Komolyan kell venni, kiszámíthatatlan!” A hódmezővásárhelyi lakos szerint számos városi legenda is kering a nőről. Állította, a rendőri jelenlét fokozódott szerda óta a környéken.

A lap megkeresésére a rendőrség közölte, „az ügyben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult, azonban a nyomozás érdekeire tekintettel nem áll módunkban részletesebb információt adni.”