A rendőrség megint keresi a 16 éves Cseppentő Petrát

A rendőrség sajtóközleményben adta hírül, hogy a lakosság segítségét kérik egy 16 éves lány megtalálásában. Az elmúlt hónapokban viszont sokszor előfordult, hogy a keresett személy ugyanaz, akit már korábban is kerestek a hatóságok.

Így van ez most Cseppentő Petra esetében is, akit a kisteleki rendőrök ismét keresnek. Tavaly novemberben már egyszer hírül adtuk, hogy nem találják, de akkor épségben előkerült. A lánynak nem ez volt az első eltűnése. Még 2021-ben adtak ki körözést megtalálása érdekében, mely szerint október 20-án tűnt el, majd ugyanazon év novemberében megkerült, hogy aztán november 13-án újra nyoma vesszen.

A jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó fiatalkorú lány a rendőrségre érkezett bejelentés szerint február 3-án távozott ismeretlen helyre, azóta életjelet nem adott magáról. Cseppentő Petra 165 centiméter magas, 60 kilogramm, haja barna, szeme kék.

Fotó: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.