Irodalmi művet írt a rendőrség egy szegvári dohánybolt pénztárgépéről, amit levertek a pultról

A Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség Facebook-oldalán számolt be egy szegvári dohánybolti incidensről, amelyben megsérült egy pénztárgép. Nem is az eset maga a kirívó, hanem ahogyan azt a hatóság munkatársa irodalmi vénáját nem rejtve leírta. Nem is húzzuk az időt, íme a teljes írás, változtatás nélkül.

„Egy átlagos nyári napnak indult ez a szerda is a szegvári dohányboltban. 2022. június 8-át írtunk, ezt senki sem tudta jobban, mint a pénztárgép – arról viszont ekkor még fogalma sem volt, hogy ez a nap lesz az utolsó számára.

Nem volt ugyanis túl idős, ráadásul a szegedi társaihoz képest jobban is tartotta magát – kevés munka, annál több pihenés a sorsa azoknak, akik vidéken dolgoznak – vallotta. Kora délután egy hölgy jelent meg a boltban. Gyanús volt az eset, ugyanis a megszokott érintések elmaradtak a gombjain. Az ittas vásárló nem kívánt fizetni a polcról elemelt (természetesen alkoholt tartalmazó) termékekért, sanyarú gyermekkorára hivatkozva, önuralmát elveszítve egy lökéssel a földre taszította hősünket, majd fizetés nélkül távozott.

A pénztárgép kijelzőjének folyadékkristályai fájdalmasan lassan kúsztak el rendeltetetési helyükről,

az adatkábel esés közbeni kiszakadása pedig minden egyéb kommunikációt is ellehetetlenített.

Az egyenruhások az ügyet lezárták és vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. A helybéli hölgynek garázdaság vétség elkövetése miatt kell felelnie.”