Egy csongrádi kollégiumból távozott ismeretlen helyre a 16 éves lány, a rendőrség keresi

A Csongrádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Katona Nikolett eltűnésének ügyében. A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 16 éves lány megtalálásában – szól a közlemény.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 16 éves lány november 23-án reggel egy csongrádi kollégiumból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Katona Nikolett 170 centiméter magas, haja világosbarna és hátközépig ér, amit időnként copfban hord. Eltűnésekor fekete téli kabátot, nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Csongrádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Fotó: Csongrádi Rendőrkapitányság