Először egy teherautó pótkocsija gyulladt ki, majd nem messze kisteherautó is ütközött kamionnal az M5-ös autópályán

Kigyulladt egy tehergépkocsi pótkocsija az M5-ös autópályán, a 135-ös kilométernél, Kistelek térségében, a főváros felé tartó oldalon – számolt be az esetről a katasztrófavédelem. Mint írják, a kiskunmajsai és a kisteleki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A Facebook-kép illusztráció.

Korábban írtuk, hogy az M43-ason is volt legalább egy baleset a sűrű köd miatt kedd reggel, Kövegy térségében. Az ütközés következtében a kistehergépkocsiba egy ember beszorult, akit a makói hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járműből. Személyi sérülés is történt. Az eddigiek alapján egy kisbusz hátulról nekiütközött egy teherautónak.

Frissítés (11:52): Egy újabb baleset történt a tűzesettől nem messze az M5-ös autópálya 137-es kilométerénél, Kistelek térségében, szintén a főváros felé tartó oldalon. Itt egy kisteherautó ütközött össze egy kamionnal – írja a katasztrófavédelem. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével ez embert kiszabadítottak a járműből. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.