Eltűnt egy 86 éves nő, a rendőrség a segítségünket kéri megtalálásában

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 86 éves nő megtalálásában.

Mint írják, a Szegedi Rendőrkapitányság 06010-157/651/2022. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Sárkány Mihály Antalné eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 86 éves nő szeptember 18. és 19. között, forráskúti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Sárkány Mihály Antalné körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, szemüveges, lassú járású. Ritkás ősz haja és barna szeme van. Eltűnésekor drapp kardigánt, kék otthonkát, barna pulóvert, sötét fejkendőt, vagy sapkát és drapp papucsot viselt.

Fotó: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.