Kétszer is áthajthattak autóval egy férfin Bakson, mert nem akarták megadni neki a tartozást

Bosszúból elgázolta, majd át is tolatott ismerősén egy férfi Bakson. Az ismerős sok pénzzel tartozott, de nem akarta neki megadni, ezért üthette el – számolt be az esetről a Tények.

A riport szerint a 25 éves elütött férfinek több csigolyája és a lába is eltört, valamint a feje is megsérült. Hetekig kórházban volt, nemrég engedték haza. Sokan ráadásul azt hitték, hogy meghalt, a Délmagyarország cikkében is ezt állította egy állítólagos olvasó. Kedden ugyanis megkereste a lapot a 25 éves férfi párja, aki elmondta: a hír igaz, de a híresztelésekkel szemben túlélte a balesetet. Hozzátette, 12 napig volt kórházban, most már az otthonában lábadozik.

A férfi attól tart, haragosa ismét megtalálja és újból bosszút áll rajta. Életben vagyok. Igaz, súlyos balesetet szenvedtem, plasztikáztatnom kell majd a lábamat, a fejemet hátul és a hátamat is – mondta el a Tényeknek. „Átmentem a tartozásomért, és ebből kifolyólag lett egy harag vagy düh. Nem tudom, hogy haragból vagy dühből csinálták ezt az egészet, én csak azt vettem már észre, hogy elütöttek – számolt be minderről.

Az eset a lap információi szerint július 30-án délelőtt történt, amikor rendőrök lepték el Baksot, valamint mentő is érkezett egy Fő utcai családi házhoz. Ezt követően a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság azt az információt adta, hogy baleset történt a községben. Az esetről a rendőrség a Délmagyarország újbóli megkeresésékre azt a tájékoztatást adta, hogy nyomoznak az ügyben, két fő ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.