Két komoly baleset volt reggel az M5-ös autópályán, teljes lezárás és több kilométeres torlódások vannak

Az Útinform szerint több jármű karambolozott az M5-ös autópályán Röszke felé a Csengelei pihenőnél. A forgalmat a 129-es jelű Csengelei pihenőhely és a 140-es jelű Kistelek csomópontok között az 5-ös főútra terelik.

Távolabb a 139-es km-nél, ahol korábban egy kamion és egy személyautó ütközött össze, továbbra is egy sávon lehet autózni. Mindkét helyszín mögött 2 km-es torlódás alakult ki.

Ez utóbbi személyi sérüléses balesetről a rendőrség is beszámolt, akkor teljes útlezárás volt, most már csak az egyik sáv van lezárva az M5-ös autópálya 139-es kilométerszelvényében, Kistelek közelében.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze július 21-én valamivel 5 óra után az M5-ös autópálya 139-es kilométerszelvényében, Szeged irányába, Kistelek közelében. Az elsődleges információk szerint a balesetben többen megsérültek. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán teljes útlezárás volt, azóta már egy sáv járható.

Ezen kívül Csongrád-Csanád megyében, az M5-ös autópálya és Balástya közötti úton (5421-es jelű út) a 16-os km-nél lévő vasúti átjárót lezárták, mert átépítik. A kijelölt terelőutat táblák jelzik. A korlátozás péntek reggel 5 óráig tart.