Párbeszéd a városért: Csütörtökön találkozott Lázár János Márki-Zay Péterrel Hódmezővásárhelyen

Mint írtuk, a héten volt esedékes, hogy ismét találkozik Lázár János és Márki-Zay Péter, mivel a múlt héten tervezett eseményt elhalasztották a felek egyéb elfoglaltság miatt. Most úgy tűnik, sor került a találkozóra, mivel mindkét politikus egyszerre, ugyanazt a nyilatkozatot és képet tette ki közösségi oldalára.

Márki-Zay Péter, az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje, Hódmezővásárhely polgármestere és Lázár János építésügyi miniszter a következőket írta Párbeszéd a városért címmel megjelent posztjában: 

Májusban fegyverszünetet kötöttünk az itt élő emberek érdekében, hiszen előbb vagyunk vásárhelyiek, mint ellenzékiek vagy kormánypártiak. A háttérmunkát már májusban megkezdtük, ma pedig újabb személyes találkozóval folytattuk az egyeztetéseket. Elsősorban a Modern Városok Program és az uniós területfejlesztési programok keretében megvalósítható fejlesztésekről tárgyaltunk, illetve arról, hogy a válsághelyzet milyen újratervezést tesz szükségessé a projektjeinkben. Bízunk abban, hogy hamarosan sor kerülhet a konkrét eredmények bejelentésére is.

Fotó: Lázár János / Facebook