Véletlen rácsapta a vevő az autókereskedő fejére a csomagtartó fedelét, aki a helyszínen összeesett

Egy meglehetősen furcsa történetet osztott meg közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Mint írják, egy dél-alföldi autókereskedésben történt az eset. A poszt címe egyébként az, hogy kedvezményt kért, majd lecsapta az autókereskedőt”, amely nem segít kevésbé bizarrá tenni azt.

A bejegyzés szerint boldogan mutogatta a szalonban álló Suzuki csomagtartóját a reménybeli vevőnek az autókereskedő. Ekkor jön a csavar: a vásárló ugyanis figyelmetlen volt, amikor lecsukta a kocsi csomagterének ajtaját, és olyan erővel csapta fejbe a kereskedőt, hogy azonnal összeesett.

A tegnap történt esethez végül a mentők gyors segítségét kérték, akik perceken belül helyszínre értek és ellátták a 35 év körüli férfit, akit agyrázkódás tüneteivel, stabil állapotban szállítottak kórházba.

Nem ez volt egyébként az első, hasonlóan furcsa eset a mentősök életében. Korábban például cseh pornósok akartak forgatni mentőállomáson:

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Cseh pornósok akartak mentőautót és ruházatot kölcsönözni a magyar mentősöktől

Egy cseh vállalkozás felnőttfilmjük elkészítéséhez szeretett volna mentőautót bérelni. Egyenruhát is kértek a “művészek” részére, valamint az egyik mentőállomáson is szerettek volna vágóképeket készíteni a produkcióhoz.