Vendetta Baks központjában: tizenegyen késelték és husángokkal ütötték egymást a 25 fős tömegből, vádemelés történt

A kisteleki rendőrök befejezték az ügynek a vizsgálatát azzal a 11 gyanúsítottal szemben, akik egymást megkéselték és husángokkal ütötték Baks központjában.

Az eset még tavaly történt, a rendőrségre 2021. május 4-én este érkezett bejelentés, hogy a Fő utcán ismeretlenek késsel és botokkal bántalmazzák egymást. A helyszínre kiérkező egyenruhások mintegy 25 főből álló felbőszült és felfegyverkezett tömeget találtak, akik korábbi sérelmeiket akarták így megtorolni.

Az elvégzett adatgyűjtések és a tanúkihallgatások eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekményt két rivális családnak tagjai követték el. A nyomozóknak az eljárás során 11 feltételezett elkövetőt sikerült azonosítani, akiket gyanúsítottként kihallgattak és kettőt őrizetbe vettek. Ellenük garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére.