Bartók: Amíg Szabó Sándor panaszkodott, mi so­­sem látott mennyiségű pénzt hoztunk Szegedre

Interjút adott a megyei 1-es választókerület fideszes jelöltje a Délmagyarországnak, és elmondta, hogy a vidék fejlesztéséért szeretne dolgozni a jövőben is, de már ország­gyűlési képviselőként.

Bartók Csaba szerint az ön­­kormányzati fejlesztések megvalósulása érdekében ő végezte el a kormányzat irányába „az érdekérvényesítő tevékenységet”, és „amíg Szabó Sándor panaszkodott, addig so­­sem látott mennyiségű pénzt tudtunk Szegedre és a választókörzet további hat településére hozni”. Arról, hogy a fejlesztési pénzeket ki hozza, éles vita folyik a városban, Nagy Sándor alpolgármester többször utalt már rá, hogy Bartókéknak nemigen van köze ezen pénzekhez, vagy legfeljebb annyi, hogy nem állják azok útját.

A képviselőjelölt úgy gondolja, „életszerű, emberközeli programok valósulnak meg, amelyek által előrébb jutnak a települések, az ott élők életfeltételei pedig jelentősen javulnak”. Ezt követően arról beszélt, egyenesen

ömlik a vidék fejlesztésére a pénz,

majd sorolt néhány beruházást a környékről, például hogy Szeged és Tiszasziget között megújulhat a bekötőút, vagy hogy Klárafalván faluházkorszerűsítés lesz. „Nagy megtiszteltetés, hogy míg korábban sportoló­ként öregbíthettem Csongrád-Csanád megye hírnevét, addig most a Fidesz–KDNP vá­­lasztókerületi elnökeként, és reményeim szerint a jövőben országgyűlési képviselőként dolgozhatok a megye felemelkedéséért” – tette még hozzá.

A Szegederen vasárnap hajnaltól közvetítjük a választásokat. Ami komolyságot igényel, ott megadjuk a módját, emellett azonban beszámolunk olyan apróságokról is, amikkel máshol nem találkozhat az olvasó. Amennyiben szeretne a politikától független, objektivitásra törekvő forrásból tájékozódni, vasárnap kapcsoljon a Szegeder.hu-ra!