Szórólapon jön el a miniszterelnök a szegediekhez

Tegnap írtunk róla, hogy hétfőn Márki-Zay Péter utcafórumozik majd a Klauzál téren, illetve ennek kapcsán arról, hogy ellenzéki oldalon nem ritkák az ilyen események, Orbán Viktor azonban legutóbb 2014-ben tartott bármilyen fórumot a városban országgyűlési választás alkalmával. A miniszterelnök akkor nagy tömeg előtt beszélt a Dóm téren.

Orbán most ugyanúgy járja az országot, mint Márki-Zay, és tart is fórumokat helyi jelöltek mellett, Csongrád-Csanádban azonban eddig még nem tűnt fel, és ha 2018-ból indulunk ki, Szegedre idén sem jön el. Azt a Fidesznél is tudják jól, hogy az 1-es kerület kvázi nyerhetetlen, Mihálffy Bélának azonban bizonyára jól jönne egy ilyen mozgósító esemény valahol a Homokhátságban.

Addig is, kollégáink jelezték, hogy elkezdtek orbánviktoros szórólapok megjelenni a szegedi postaládákban, amelyeken Bartók Csaba és Mihálffy fognak közösen egy táblát a miniszterelnökkel, amire az van írva,

Hajrá, Csondrád-Csanád!

Emellett pedig szerepel egy felhívó szöveg is a szórólap tetején, ahol arról írnak, hogy amennyiben békét és biztonságot szeretnénk, úgy szavazzunk a Fideszre.