Esélyes az Év Gyára díjra a Szeged melletti CE Glass üvegfeldolgozó vállalat

Tavaly Legjobb menedzsmentfolyamatok kategóriadíjat nyert, idén 3 kategóriában is továbbjutott a döntőbe az Év Gyára versenyen a régió meghatározó munkáltatójának számító CE Glass Industries üvegfeldolgozó vállalat – közölték hozzánk eljuttatott közleményükben.

Mint írják, a verseny során a legjobb hazai üzemeket keresik, amelyek formálják az ipart, a munkáltatói kultúrát, és képesek új értéket teremteni az itthoni piacon. Az Év Gyára 2021 díjra tavaly év végéig várták a pályázatokat, az értékelés idén zajlik, most hirdették ki a döntőbe jutó vállalatokat, a végső döntésre és eredményhirdetésre májusban kerül sor. A tavalyi sikerek után a CE Glass idén is pályázott, emelve a tétet, idén még több kategóriában neveztek.

  • “Dolgozói elégedettség”,
  • “Vevői elégedettség”,
  • “Ipar 4.0”

kategóriákban pedig ki is érdemelték a döntőbe való továbbjutást. Ezzel esélyessé váltak nemcsak a kategóriadíjak, de az Év Gyára 2021 összetett díj elnyerésére is. A nevezők közül azok a vállalatok kerültek a shortlistre, amelyek az adott kategóriában a három legmagasabb pontszámot érték el. A második fordulóban a továbbjutó vállalatok folyamataival az ipari szektorban elismert szakemberekből, döntéshozókból álló zsűri a helyszínen, személyesen ismerkedik majd meg.

A cég az utóbbi időben több elismerést is bezsebelt, 2021-ben az Év Gyára kategóriadíjukon túl Szerethető munkahelyek díjat, Családbarát Vállalat címet és Felelős Foglalkoztató minősítést is nyertek. A családi vállalkozásként alapított CE Glass Év Gyára verseny döntőbe kerülése a folyamatos, dinamikus fejlesztéseinek és fejlődésének köszönhető, az elmúlt időszakban is nagy léptékű beruházásokba fogtak. Többek között bővítették és modernizálták gépparkjukat, új csarnokrészt építettek és napelemparkot is telepítettek. Bővítéseikkel rengeteg új munkahelyet teremtenek és hozzájárulnak a dél-alföldi régió gazdasági növekedéséhez.