Hajnali negyed 2-kor jelentkezett be Szabó Bálint egy csapat migráns mellől, hogy azoknak üzenjen, akik szerint a migráció nem valós probléma

1:15 körül kezdett élő videózásba a Mindenki Szegedért Mozgalom alapítója, felsővárosi képviselő, aki elmondása szerint éppen a határkerítés mellett volt ekkor a rendőrség illetékes munkatársaival. Szabó arról beszélt egy csokor határátlépővel a hátteret díszítve, hogy a mögötte látható tizenkét fő megpróbált bejönni az országba, de nem jártak sikerrel. Hogy a képviselő hogyan került pont oda, mi járatban volt, arról nem ejtett szót.

„Én ezúton is két dolgot szeretnék üzenni azoknak a politikusoknak és polgártársaimnak, akik szerint migráció nem létezik, és nincs ilyen probléma. Egyrészt nézzék meg a hátam mögött látható urakat, másrészt pedig a rendőrség állományába tartozó munkatársak kiváló munkát végeznek” – üzente a politikus.

Szabó mindenkinek, aki alszik, jó éjszakát kívánt, a nézőknek pedig azt, mondják meg ismerőseiknek, hogy a migráció egy valós veszély.