Minél hamarabb elköltözne Szegedről az X-Faktor győztese

Megírtuk: Az X-Faktor tizedik, jubileumi évadának a szegeden élő Alee lett a győztese, így a tizenhat éves rapper zsebelhette be a 12 millió forintot is, ami a verseny nyertesét illeti. A rapper a Blikknek nyilatkozott arról, hogy mindezt mire fogja költeni, mit kezd ennyi pénzzel, de elárulta azt is, hogy elköltözne Budapestre.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

A szegedi Alee nyerte az X-Faktor 2021-es évadát

Amikor már azt hittük, hogy egy kovid- és kormány- és világhatalmak-ellenes tüntetés lesz a vasárnap híre, derült ki, hogy lezárult az X-Faktor újabb évada, amelyet egy szegedi srác nyert meg.

Mint azt elmondta, szülei fiatalabb korában nem tudták anyagilag támogatni, testvéreivel együtt egy apró szobán osztozott, s már egészen fiatalon munkát vállalt, hogy megvehesse magának azt, amire vágyik. „Leírhatatlan ez az érzés. Mindenre számítottam, hihetetlen, hogy végül én nyertem. Nagyon jó volt itt lenni, és felépíteni valamit, ami az egész életemet megváltoztatja” – kezdte a lapnak. 

„Most kaptam egy akkora anyagi támogatást, amely elindít az életben. A családomat is szeretném támogatni a pénzből, és az a célom, hogy jobb életkörülményeket tudjak nekik is biztosítani. Arra nagyon figyelek majd, hogy ez az összeg ne fogyjon el egy év alatt, nem szeretném, ha elveszne a pénz, nekem pedig elölről kéne kezdenem. Nem vagyok kapzsi, nem vágyom drága dolgokra, szóval nem magamra költöm el az egész nyereményt, de pénzből él az ember, ezért azt szeretném, ha a tizenkét millióból többet tudnék csinálni– nyilatkozta.

Szeretne minél hamarabb Budapestre költözni, s minél gyakrabban fellépni: „Az iskolát mindenképp szeretném befejezni, mert tervezem, hogy zenei vonalon továbbtanulok majd, de ezt most muszáj a háttérbe szorítani, mert koncertezni akarok, járni az országot, és minél több dalt készíteni, hogy ne tűnjek el– zárta.