Vásárhelyi Fidesz: Áprilisig menjen fizetés nélküli szabadságra Márki-Zay Péter

A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezetének hivatalos Facebook-oldalán jelent meg erről egy közlemény, ami szerint Márki-Zay Pétert, a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltet elküldenék fizetés nélküli szabadságra a jövő évi választásokig. Alább olvasható és nézhető a közlemény ”vágatlanul”:

„Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely helyett az országos politikát választotta. Ez az ő döntése, amit tiszteletben tartunk. Az azonban elfogadhatatlan, hogy a polgármesteri tisztségét kihasználva a várost csupán hátországként kezelje, és az önkormányzat erőforrásait használja az országos politikai kampányához.

Hódmezővásárhely az elmúlt években rengeteget veszített, mert Márki-Zay Péternek fontosabb volt a politizálás, mint a polgármesteri munka. Nem lehet, hogy további fél évig ne legyen a városnak polgármestere, hogy újabb beruházások vesszenek oda, hogy továbbra se fejlődjön a város.

Márki-Zay Péter csak azért nem mond le a polgármesteri tisztségéről, mert azt mentőövként használja arra az esetre, ha a politikai karrierje sikertelen maradna. A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség hódmezővásárhelyi szervezete ezért kezdeményezi, hogy az áprilisi választásokig menjen fizetés nélküli szabadságra, és adja át a város vezetését a helyettesének. Hódmezővásárhelynek nincsen újabb fél éve arra, hogy Márki-Zay Péter politikai céljait támogassa.”