Három biciklitolvajt fogtak Szegeden és a megyében, százezres járgányokat loptak

 A rendőrségre október 10-én délután érkezett bejelentés, hogy Szeged egyik lakóövezétéből ismeretlenek, mintegy százezer forint értékű túrakerékpárt vittek el – írja a Police.hu.

Az elvégzett adatgyűjtés eredményeként, rövid időn belül látókörbe került a 20 éves D. Bence, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A feltételezett elkövetőt a körzeti megbízottak a nyomozókkal együttműködve október 13-án a hajnali órákban fogták el Szegeden, majd a rendőrkapitányságra előállították.

A férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását az ügyészség felé. A rendőrök továbbá megállapították, hogy a fiatal egy két nappal később szintén Szegeden elkövetett kerékpárlopással is gyanúsítható. A szegedi egyenruhások az utóbbi napokban elfogtak és őrizetbe vettek egy 36 éves, és egy 22 éves férfit is, akik – egymástól függetlenül – szintén kerékpárokat tulajdonítottak el a belvárosból, továbbá Üllés és Sándorfalva belterületéről.        

A forrónyomos intézkedések eredményeként az ellopott kerékpárokból hármat sikerült a rendőröknek felkutatni, amelyet lefoglaltak, majd a tulajdonosaiknak visszaadtak. A gyanúsítottak ellen lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Na és persze az elmaradhatatlan kézfogásos fotók:

Fotó: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság