Hatalmas nyugdíjasbulit csaptak Korda Györgyék és Lázár János a szomszédban

Még hogy Makón nincs élet! Fehérabroszos party-t szerveztek a hagymavárosban a helyi nyugdíjasoknak idősek napja (október 1.) alkalmából vasárnap, amelyen Korda György és Balázs Klára volt a kulturális, Lázár János pedig a politikai főszereplő.

„Ha politikai pályafutásom véget ér, a Korda házaspárral együtt megyünk majd koncertre: én konferálok majd, ők pedig énekelnek, ahogy mindig, szívből, mindenkinek” – írta Facebook-oldalán Lázár.

A fotók alapján az est – bár erről nem vagyok meggyőződve – a József Attila Gimnázium Makovecz-tervezte tornacsarnokában került megrendezésre, ahol a makohirado.hu beszámolója szerint több mint hatszázan voltak jelen, ami számításaink szerint a város 65 évnél idősebb lakóinak 15%-át jelenti. Egy eseményen.

Az est során beszédet mondott a polgármester, a fideszes Farkas Éva Erzsébet, aki szerint egy település értékét nagyban meghatározza, hogyan törődik az idősekkel, és a város vezetése minden lehetséges alkalommal igyekszik kiemelt figyelmet fordítani rájuk.

És most a képek:

Fotó: Lázár János / Facebook

Fotó: Lázár János / Facebook

Fotó: Lázár János / Facebook