Rendőrrel az anyósülésen furikázott egy bekokainozott osztrák férfi Aradon

Szombaton késő este állítottak meg az aradi rendőrök egy 44 éves osztrák üzletembert, aki egy hamis rendszámú zöld McLarent vezetett a város egyik főútján. A sofőrt tesztelték kábítószerre, az eszköz pozitív eredményt mutatott kokainra.

Mint kiderült, a sportkocsit nem ellenőrizték Nagylak határátkelőhely vámhivatalnokai, amiről az Arad Területi Határrendészeti Szolgálat szóvivője, Alexandru Dincă a Special Aradnak nyilatkozva azt mondta, vizsgálják a történteket.

Fotó: ezs.ro

A dolgok azonban nem állnak meg itt, mivel az aradi rendőrség által kiadott közleményben ezen felül azt is elismerték, hogy a McLarenben a bedrogozott férfi mellett egy rendőr ült.

„Figyelembe véve, hogy egy rendőr utasként tartózkodott az osztrák sofőr mellett, akit a Közlekedési Rendőrség munkatársai 2024. március 2-án, 22:58 körül állítottak meg, amint egy nem bejegyzett járművet vezetett, hamis rendszámtáblával, és lehetséges, hogy pszichoaktív anyagok hatása alatt állt, a Megyei Rendőr-főkapitányság Közkapcsolati Osztálya felhatalmazást kapott a következők közlésére: az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság vezetése elrendelte az ellenőrzések elvégzését, a Belső Ellenőrzési Osztályon keresztül, a tényállás megállapítása és a jogi intézkedések meghozatala érdekében.”

A Special Arad úgy tudja, a rendőrt nem tesztelték kábítószerre.