Ozgyin Balázs bocsánatot kért Turi Csabától

„Rövid alvás után fél 8-kor volt egy ismeretlen telefonszám. Nyilván számítottam rá, hogy lesz némi sajtóérdeklődés, arra viszont nem, ami történt. Felvettem a számot, Ozgyin Balázs volt, akit én egyébként nem ismerek, nem is tudhatta a telefonszámomat, tehát nyilván megtudta valakitől” – mondta Turi Csaba, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje Márki-Zay Péter sajtótájékoztatóján.

Turi szerint a fideszes jelölt a hívás idején „elég zavart, ideges állapotban” volt, és bocsánatot kért amiatt, hogy halálosan megfenyegette és bántalmazta őt az éjszaka. „Annyit mondott, hogy egyszerűen nem érti, nem tudja, mi történhetett, de nagyon sajnálja.” A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje azt mondta, elfogadta a bocsánatkérést és jól is esett neki, ugyanakkor szerinte nem lehet meg nem történtté nyilvánítani a dolgokat. Hozzátette, az eset azért is meglepő, mert korábban jó viszonyban volt a Fidesz jelöltjével.

Turi állítása szerint épp szombaton beszélt Márki-Zay Péterrel arról, hogyha az ő csapatukban „valakinek elgurul a gyógyszere”, akkor őt azonnal ellöknék, mert „kivégzi az esélyeiket”. Ehhez képest neki úgy tűnt, hogy mind Markó Csaba, mind Széll István is „mintha tartott volna” Ozgyin Balázstól. 
>>> Ez a cikk egy élő közvetítés része. Tovább a közvetítésre! <<<